Cijenjeni, impozantni  “Centar za novu medicinu” smješten u Kaliforniji, stoji kao ugledna medicinska ustanova posvećena vještom liječenju i prevenciji raka. Predvođen cijenjenom dr. Lee Ann Connelly, eminentnim autoritetom u ovoj oblasti, ovaj izuzetan tim stručnjaka marljivo prenosi neprocjenjivu zdravstvenu mudrost kroz sažete video zapise s uputama. Ovi prosvetljujući vizuelni resursi, dostupni i na zvaničnoj Facebook stranici ustanove i na ličnoj Instagram stranici dr. Connelly, obuhvataju niz tema u rasponu od optimalne ishrane do negovanja zdravih prehrambenih navika

 

Uzimajući u obzir dubok uticaj naših izbora ishrane na naše opšte zdravlje, uvažena dr. Lee Ann Connelly je ljubazno odabrala da otkrije svoj pomno pripremljen dnevni gastronomski režim, koji obuhvata vitalne obroke doručka, ručka i večere. Kroz ovo prosvjetljujuće otkriće, ona žarko naglašava najveći značaj uključivanja niza neophodnih nutrijenata koji su neophodni za postizanje neusporedive fizičke vitalnosti.

Dr. Connelly je, sa razumnom razboritošću, odabrala da uživa u ukusnoj mešavini koja se sastoji od sočnog odrezaka, slatnog japanskog slatkog krompira i baršunastog avokada, čime je oličenje njene posvećenosti negovanju harmonične telesne ravnoteže u svom telu. U zadivljujućim video isječcima, graciozno je predstavila bezbroj primjera koji prikazuju izvrsnu alternativnu opciju za ručak – divnu mješavinu hrskavog celera, živog crvenog luka, nagovještaja kremastog majoneza i oštrog senfa, a sve se to skladno miješa sa sočnom piletinom. Ova ukusna ali i jako zdrava salata često je popraćena delikatnim krekerima ili savršeno tostiranim hlebom, podižući iskustvo objedovanja na nenadmašne visine.

 

 

 

Povremeno, njen prefinjeni izbor ručkova prepušta se prepuštajućem užitku uživanja u nježnom odresku i mirisnom pirinču, harmonično upotpunjenom osvježavajućom zelenom salatom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here