Marko Janjušević Janjuš, bivši košarkaš i sudionik reality showa “Elita”, suočen je s teškim razdobljem nakon tragičnog samoubojstva svog brata Mihajla te je 25. prosinca napustio Bijelu kuću. Unatoč dubokoj boli koju trenutno prolazi, Marko hrabro izlazi pred javnost, suočavajući se s ogromnim izazovom koji to nosi.Uprkos emocionalnom teretu gubitka braće i sestre, on je svjestan da će njegovo sudjelovanje u reality showu biti prolazno i da ne može promijeniti okolnosti. Televizija “Pink” je prethodne večeri izmijenila program, uključujući prilog “Pitanja novinara”, a Janjuša su doveli u Bijelu kuću neposredno prije emitiranja.

 

 

 

 

Marko se sada ponovno pridružio ostalim natjecateljima. Prema Samiru, ključno je uključiti se u borbu jer ima zajednicu koja ga podržava i koja se bori u njegovo ime, stoga postaje njegova odgovornost da se Janjuš bori i za njih.”Vratio sam se jer me čeka borba i vjerujem da će mi ovdje biti lakše. Moja iskrena molitva je da se nikada više ne odvojim od svojih voljenih. Kad su me nasilno uklonili, moj um je bio ispunjen bezbrojnim mislima, ali nisam gubio nadu. Naša obiteljska kuća nalazi se samo 100 metara od groblja, i svaki dan i dalje dolaze moji majka, otac i brat”, riječi su koje je izgovorio Janjuš. Samir je naglasio nužnost održavanja reda u svim aspektima. Brate moj, trenutno vladaju kaos i brza dinamika događanja.

 

 

 

 

Osjećam se potpuno obeshrabreno, nisam siguran kako dalje. Sve se odvijalo izuzetno brzo, ostavljajući mnoga pitanja bez odgovora. Bez obzira na prirodu mogućeg problema, Janjuš tvrdi da postoji rješenje, barem prema njegovom uvjerenju. Samir je iznio svoje opažanje, ukazujući na mnoga neodgovorena pitanja koja trenutno stoje pred svima nama. Janjuš dodaje da postoji niz pitanja bez odgovora, s obzirom na to da unutarnji rad uma pojedinca ostaje misterij. Iako se sam Janjuš suočio s raznim izazovima i uspio opstati, priznaje da svi nemaju jednaku razinu otpornosti i snage.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here