U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o jednom popularnom paru , a koji glasi za jedan od najskladnijih parova sa naše ajvne scene , a reč je o Jeleni tomašević i Ivanu Bosiljčiću , a kada je reč o njima , malo ko zna da je pevačica ušla u srce ovom glumcu čak i pre nego su se upoznali. Naime , oni su već godinama zajedno , a glumac je jednom prilikom ispričao da e svoju suprugu primetio čak tri godine ranije , a reč je o njenom nastupu na pesmi Beovizije.

Naime , Jelena je sada odlučila da svoje pratioce obraduje sa novom objavom , a za koju ne sumnjamo d aće njenen fanove posebno da razneži ,a radi se o tome da je ona u blagoslovljenom stanju , a što su svi primili sa ogromnim oduševljenjem ,te su se nizali komentari kako pevačica bblista. – Večeras se održava veliki koncert u čast legendarnog Tošeta Proeskog u njegovom gradu Kruševcu! Petnaest godina je od njegovog odlaska, ali su ljubav i poštovanje za ovog velikana zauvek tu!

Zahvalna što sam bila tvoj savremenik. Na ovom snimku sam u 7. mesecu trudnoće! 2011. godina, emisija na RTS-u takođe u čast našeg Tošeta, sa mojim dragim Borom Dugićem – napisala je emotivnu poruku podsećajući se na prerano preminulog pevača. Tudna Jelena Tomašević nije krila sreću što će se ostvariti u ulozi majke te je sledeće godine na svet stigla njihova ćerkica Nina, a ponosni roditelji ne kriju da bi voleli ponovo da se ostvare u ulozi roditelja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here