Tanja Savić samouvjereno najavljuje skoru vezu sa svojim voljenim Muhamedom Bešićem, otkrivajući njihove ambiciozne planove da se presele u Ameriku, gdje Muki živi i nastavlja uspješnu karijeru pilota. Sa svojim dubokim korijenima u Bosni i Hercegovini, on svim srcem prihvaća Houston kao svoj novi dom i uvjerava svoju buduću tazbinu da nema razloga za brigu.

 

 

Dok je Tanjina sestra Bilja i brat Tomica svesrdno podržavaju u ulasku u ovo novo poglavlje, Živana i Slaviša se i dalje ustručavaju pustiti njen poduhvat. Međutim, Tanjini roditelji su konačno stavili tačku na muke koje je pretrpela tokom boravka sa Dušanom u Australiji. Nažalost, nisu bili u mogućnosti da pruže neophodnu podršku, ostavljajući je da pati i lije suze na dnevnoj bazi.

 

 

 

Sada su primorani da krenu na novo putovanje i prate svoje unuke na drugi kontinent. Zabrinuti pojedinci izražavaju bojazan zbog potencijalnih prepreka s kojima se ovaj sindikat može suočiti zbog Mukijeve znatno mlađe dobi. Štaviše, kruže glasine da su njegovi roditelji rezervisani prema razvedenom statusu svoje snahe. Boje se da bi se njihov sin mogao opteretiti prevelikim obavezama podizanjem djece koja biološki nisu njegova. Štaviše, zajednica dobro zna kakva je osoba biološki otac Tanje Savić, Dušan, i šeme koje on smišlja.

 

 

Među seljanima se šuška da Dušan planira da ometa brakorazvodni postupak koji je u toku kako bi sprečio Tanju da pribavi potrebnu dokumentaciju za brak i useljenje u Ameriku. Da stvar bude pogoršana, namerava da je prijavi da je zanemarila sinove, a sve u pokušaju da je spreči da odvede Maksima i Đorđa u Ameriku. Očigledno je da je njegov motiv stvarati nemir i nevolje za nju, nadajući se da će potkopati njenu sreću i dobrobit.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here