Novak Đoković se smatra jednim od najboljih tenisača u povijesti bijelog sporta. Uoči turnira Wimbledon, Novak je donio odluku da osigura smještaj za svoju obitelj koja igra ključnu ulogu u pružanju podrške njegovom nastojanju da osvoji osmu titulu na Wimbledonu i ukupno 24 Grand Slam naslova. Tako bi prestigao trenutni rekord Rafaela Nadala. Tokom meča protiv Petre Kačine, Novak je okupio svoj uobičajeni tim, uključujući Čarlija Gomeza Hereru, Marka Panikija, Miljana Amanovića i Jelenu Đoković.

Posebna pažnja privukla je prisutnost Jelene. Pored njihove djece Stefana i Tare, bila je prisutna i jedna misteriozna djevojčica. Kada nova osoba uđe u Đokovićev svijet, prirodno se javlja znatiželja. Dadilja obitelji Đoković, koja se brine o dobrobiti Stefana i Tare, osobno je pratila Novaka i njegovu obitelj na turniru u Torinu. Izvanredno, ima iznenađujuću sličnost s Jelenom, s ravnim kestenjastim kosama koje nježno okružuju njezino lice. Novak i Jelena su poznati po svojoj posvećenosti dobrobiti svoje djece. Poznati su po svojem temeljitom i pedantnom pristupu roditeljstvu, uvijek se pobrinuvši da njihova djeca budu dobro zbrinuta.

S obzirom na njihovu neumornu posvećenost, malo je vjerojatno da bi povjerili dobrobit svoje djece bilo kome. Pri odabiru dadilje ključnu ulogu ima pažljivo ispitivanje prethodnog radnog iskustva žena, kao i detaljno provjeravanje referenci bivših poslodavaca. Poznavanje više jezika i stručnost u pedagoškim metodologijama za interakciju s djecom smatraju se visoko cijenjenim kriterijima. Besprijekorna integracija ove mlade žene u tim je očigledna, jer je njena nepokolebljiva predanost svojim obvezama neupitna.

Također, njena predanost dodatno se očituje u tome što ih prati na čestim putovanjima i sposobnosti prilagodbe njihovim zahtjevnim rasporedima. Nema sumnje da je njezina kompatibilnost s timom nedvojbena, što se očituje u njenoj odlučnosti da ispuni sve aspekte podrške Đokoviću u njihovim zajedničkim nastojanjima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here