Dara Bubamara je popularna pjevačica narodne muzike koja je prisutna na sceni već dugi niz godina i uspjela je izgraditi izuzetno uspješnu karijeru. Tokom svoje karijere, stvorila je mnoge neizbrisive pjesme koje se i danas cijene i uživaju na raznim društvenim okupljanjima i proslavama. Dara je javna ličnost koja se ističe svojim optimističkim pogledom na život i magnetičnom osobnošću, a hrabro govori o vlastitim iskustvima iz djetinjstva i izazovima siromaštva.

Njena iskrena otvorenost je zaista osvojila srca njene publike. U svom odrastanju, moj život je bio definiran siromaštvom, a hrana je uglavnom bila mast i kruh. Međutim, moji su se ukusi tijekom vremena razvijali, i sada uživam u uživanju u raskošnim ručkovima u vrhunskim restoranima i živim životom povezanim s luksuzom. Kada je u pitanju odmor, biram destinacije poput Mikonosa i Dubaia, gdje se odlučujem isključivo za skupa hotela. Bilo je slučajeva kada sam proveo samo nekoliko sati u tim smještajima prije nego što sam krenuo na sljedeću destinaciju.

Rado kupujem luksuzna vozila i odjeću poznatih brendova. Ono što me razlikuje je to što se nikada nisam oslanjala na sponzore da financiraju moj životni stil. Izgradila sam svoju karijeru, uključujući i produciranje vlastitog albuma, a nisam dobila honorar od 100.000 eura. Razmišljajući o svom djetinjstvu, prisjećam se vremena kada moji roditelji nisu mogli pružiti financijsku podršku.

“Kao mlada osoba, tražila sam od oca da mi kupi haljine ili cipele, ali on je uvijek odgovarao: ‘To trenutno nije moguće. Nemam sredstava.’ Kad dobijem plaću, njima kupujem stvari. Za razliku od prethodnih generacija, današnja djeca se ponašaju drugačije. Skloni su tražiti trenutno zadovoljstvo i inzistirati na tome da sve dobiju odmah. Neumorno sam se posvetila uspjehu i ostvarila svoje ciljeve. Također, nikada nisam žalila zbog financijskih stvari. Iako postoje ljudi u industriji popularne glazbe koji su stekli značajno bogatstvo, oni se ne upuštaju u ekstravaganciju na isti način kao ja.” Dara također ima sina Kostu kojeg je već naučila cijeniti luksuzne stvari kao što to ona radi, a često ga prati na svojim putovanjima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here