Popularna pjevačica Aleksandra Prijović trenutno je ispunjena neizmjernom srećom. Ne samo da je uspješno ispunila Arenu do posljednjeg mjesta, već je osigurala i dodatni termin za nastup. Njezin album također ruši sve rekorde slušanosti. Međutim, postoje ljudi koji osjećaju zavist prema njenim uspjesima i pokušavaju poremetiti njen privatni život i brak. Skovali su plan da je diskreditiraju kada ne bude mogla raditi.

Njihova najnovija strategija uključuje slanje video snimaka Filipu Živojinoviću, na kojima navodno Aleksandra ima neprimjerenu aferu, s ciljem razdora između njih. Srećom, Filip nije posesivan i razumije tu nesretnu stvarnost da pjevačice često postaju meta tračeva i glasina.

Od samog početka braka s Aleksandrom, Filip je bio meta zlonamjernih namjera drugih. Šalju mu video snimke na kojima lažno tvrde da je njegova supruga nevjerna, ne znajući da se na tim snimkama zapravo pojavljuje Blaško, Aleksandrin predani menadžer koji je uvijek uz nju zbog svojih profesionalnih obaveza. Blaško je konstantno prisutan u Aleksandrinom životu od početka njezine karijere. Prati je na putovanjima, organizira prijevoz, posjećuje njene nastupe, a stalno je prisutan i u njenom privatnom životu. Zajedno odlaze u kupovinu i uživaju u opuštenim šetnjama sa svojom kćerkom Aleksandrom.

On ima najveće povjerenje u njenom životu, odmah nakon njenih obitelji. U ovom kontekstu prevladava predrasuda da su prijateljstva između muškaraca i žena nemoguća, što sugerira da, ako Aleksandra uvijek provodi vrijeme s Blaškom, ona mora biti nevjerna svom suprugu. Filip je dugo odolijevao tim neutemeljenim nagađanjima. Nedavno je Aleksandra otvoreno izrazila svoju zahvalnost prema svom suprugu, prepoznajući ga kao svoju glavnu podršku. Filip je snažno doprinio razvoju njenog albuma, maksimalno se trudeći jer smatra da je njen uspjeh i njegov uspjeh. Otkrila je svoja osjećanja u iskrenom intervjuu tijekom koncerata u Beogradskoj areni.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here