Muzičar Antonije Pušić, poznat kao Rambo Amadeus, ima fascinantnu biografiju koja obuhvaća i njegovu muzičku karijeru i životne događaje. On je istinska ikona na muzičkoj sceni Balkana, istaknut po svojoj originalnosti i kreativnosti. Rambo Amadeus se takođe istakao svojom pojavom u filmu “Slatko od snova,” gdje je ostvario manju ulogu, dok je popularnu pevačicu Dragana Mirković tada tumačila glavnu ulogu. Ovo filmsko iskustvo predstavlja zanimljiv trenutak u njegovoj bogatoj karijeri. Film prati priču mlade djevojke koja sanja o estradnoj slavi i koja upoznaje vlasnika Fabrike snova, što značajno doprinosi njenom usponu u svijetu muzike.

Rambo Amadeus je također igrao ključnu ulogu u popularizaciji termina “turbo folk.” Njegova pjesma koja tvrdi da nije izmislio turbo folk, već mu je dao ime, postala je izrazito kontroverzna i smatra se jednim od pionira ovog muzičkog pravca. Unatoč kritikama, turbo folk ostavlja značajan trag u muzičkoj kulturi Balkana.

Što se tiče njegovog ljubavnog života, Rambo Amadeus je dvaput stupao u brak. Prvi brak trajao je tri godine i okončan je razvodom. Nakon razvoda od prve supruge, započeo je drugi brak s Karin, studenticom nemačkog jezika. Iz tog braka imaju trojicu sinova: Iliju, Petra i Marka Antonija. Iako je drugi brak trajao više od deset godina, završio se razvodom 2009. godine. Nakon razvoda od Karin, uslijedila je faza pomirenja i odluka da žive u vanbračnoj zajednici, no i taj odnos se nažalost završio razdvajanjem. Karin je potom uspostavila novu vezu s beogradskim zlatarom Lazarom Žarkovićem, što je privuklo pažnju medija i javnosti.

Nedavno je Rambo Amadeus postao predmet kontroverze nakon što ga je jedna voditeljka optužila za neprikladno dodirivanje i uznemiravanje putem društvenih mreža, što je izazvalo veliku pažnju javnosti i medijske izvještaje. Ova optužba dodatno je obilježila njegovu javnu percepciju.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here