Obitelj Mitrović izaziva značajnu pozornost javnosti u Srbiji, a posebno je istaknut Željko Mitrović, koji je postao jedan od najslavnijih poduzetnika u zemlji. Uz njega, članovi njegove obitelji također su stekli veliku slavu. Kristina Mitrović, njegova kći, privukla je puno medijske pažnje prošle godine zbog svog turbulentnog odnosa s ukrajinskim milijarderom Ilyom Riskinom. S druge strane, Sandra Mitrović, talentirana redateljica, gradi uspješnu karijeru već nekoliko godina, istaknuvši se svojim angažmanom u brojnim značajnim projektima. Iako Željko rijetko javno govori o njoj, jasno je da je iznimno ponosan na njezine postignuće.

Vlasnik “Pink televizije” ima posebnu vezu sa svojom najstarijom kćerkom, koju je dobio sa slavnom pjevačicom Hanom. Oba roditelja neizmjerno su ponosna na Kristinu, koja ostvaruje impresivne uspjehe u svojoj karijeri. Nedavno je Sandra predstavila svoj debitantski dugometražni film “Komedija na tri kata”, koji je dobio izrazito pozitivan prijem od publike. Sandra je također stekla značajno međunarodno priznanje, posebno u Americi, gdje je usavršila svoje redateljske vještine.

Dok su Sandra i njezini profesionalni uspjesi široko priznati i dokumentirani, njezin osobni život uglavnom ostaje skriven od javnosti. Ostaje tajna je li pronašla ljubav ili je trenutno u romantičnoj vezi. Međutim, poznato je da strastveno istražuje različite destinacije i ima široku društvenu mrežu koja s radošću slavi njena dostignuća.

Osjećaji koje dijeli sa svojim prijateljima su iskreni i uzajamni. Najuvjerljiviji dokaz toga može se vidjeti na fotografiji na kojoj Sandra s ljubavlju ljulja bebu u naručju. Dijete je sin bliskih prijatelja, kako je navedeno u naslovu. Nakon dugog čekanja, beba Loris konačno je stigla u dom presretnih roditelja koji su trenutno posvećeni njoj sa svom pažnjom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here