Svjedoci iz aviona tvrde da su tokom jutarnjeg leta za Beograd zapaženo sedjeli Jelena Karleuša i dvojica poznatih sarajevskih repera, što je iznenadilo mnoge, imajući u vidu Karleušine poznate preferencije. Unatoč tome, pevačica je pokazala svoj pevački talenat na impresivnom nastupu u Cirihu, Švajcarska, gdje je publiku oduševila izvedbom inspiriranom Crvenkapicom.

Karleuša je na tom nastupu nosila izazovan bodi koji je isticao njezinu figuru, bez ustručavanja pokazujući svoju samouvjerenost, iako je nekim promatračima njezino međunožje bilo vidljivo. Ove provokativne fotografije Karleuša nije oklijevala podijeliti na društvenim mrežama, dok je samouvjereno izjavila: “Došla sam ovdje bez namjere za šalom.” No, izvještaji o navodnom konfliktu s poznatim reperima, Bubom i Jalom, privukli su pažnju javnosti. Ovaj dinamični dvojac poznat je po svojim hitovima poput “Mafia” i “Ona’e”, no čini se da su iritirali Karleušu. Svjedoci iz aviona tvrde da su, nesumnjivo, Karleuša i reperi sjedili jedan pored drugog tijekom jutarnjeg leta za Beograd.

Karleuša je samouvjereno zauzela svoje mjesto kao prva putnica koja se ukrcala u avion, ali nakon što su Buba i Jala u pratnji svojih menadžera ušli i slučajno sjeli pored nje, Jelena je promptno pozvala stjuardesu kako bi zatražila promjenu sjedišta.

“Udaljite me od ovih čudovišta”, asertivno je izjavila prema izvorima The Courier-a. Stjuardesa joj je pomogla da se premjesti na prazno mjesto, a nakon njezine primjedbe, Buba je mirno dodao: “Stavi je tamo naprijed. Stariji uvijek sjede naprijed.” Jala je pridružio: “Mi smo gospoda, pa nije problem da starija gospođa sjedne ispred.” Stjuardesa je okončala raspravu i napomenula da su svi putnici podjednako važni. Do kraja leta, Karleuša i reperi održavali su odvojene prostore, a po slijetanju, pevačica je munjevito napustila avion. Jelena je brzo reagovala na situaciju i samouvjereno tvrdila da se radi o izmišljenoj laži.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here