Kristijan Golubović postao je poznat tijekom svojeg sudjelovanja u reality showu zbog svojih priča o kriminalu i vremenu koje je proveo u zatvoru. Često je govorio o svojim iskustvima s policijom i trgovinom drogom, pa čak i iznosio tvrdnje o “namještanju uhićenja”. Prije 12 godina, lokalne novine izvijestile su o njegovom uhićenju zbog sumnje da posjeduje narkotike, što je dodatno učvrstilo njegovu reputaciju kao osobe povezane s kriminalom.

Na snimcima se moglo vidjeti inspektore kako obaraju Kristijana na tlo ispred crkve svetog Marka, a nakon toga su on i njegovi saputnici odvedeni sa lisicama na rukama u policijsku stanicu. Istraga je kasnije utvrdila da su uhićeni Kristijan Golubović, njegova majka Milanka Golubović i drugi zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštenog prometa drogama, te držanja, nošenja i prometa oružjem i eksplozivnim materijama.

Golubović je bio navodni vođa kriminalne organizacije koja je distribuirala drogu na putu od Novog Pazara do Beograda. Prema istražiteljima, S.I. je bio odgovoran za slanje heroina i paracetamola M.F.-u jednom tjedno, koje bi potom u Beogradu preuzeli U.V. i A.K. kako bi ih prepakirali u manje pakete u stanu Golubovićeve majke. Kristijan je navodno te pakete predao F.S.-u radi daljnje preprodaje. D.S. je također uhićen zbog posjedovanja 8 grama heroina, nakon čega mu je određen pritvor od 30 dana. U istrazi su bili uključeni i Golubović, U.V. i M.F. Nakon primopredaje ispred crkve Svetog Marka u Beogradu, uhićena je osoba koja je posjedovala 25 grama heroina, a još jedna osoba je uhićena u Novom Pazaru, identificirana kao S.I. Milanka Golubović i A.K. su pritvoreni u iznajmljenom stanu u vlasništvu Golubovićeve majke.

Tijekom pretresa, vlasti su otkrile 100 grama heroina, 100 grama paracetamola i jedan pištolj marke Beretta. Nakon ovih događaja, Kristijan Golubović, koji je ranije sudjelovao u reality showu “Farma”, podijelio je detalje svog uhićenja putem videa na YouTubeu. Prema njegovoj priči, upleten je u pljačku droge kada je mlada žena dostavila paket s narkoticima njegovoj majci Maji, koja ga je nesvjesno prihvatila na kućnom pragu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here