Proslavljena pjevačica Katarina Grujić i njen partner, cenjeni fudbaler Marko Gobeljić, uživaju u sretnom braku već više od godinu dana. Njihova ljubav je vidljiva iz svakog pogleda i gesta, a nedavno su dobili i najveći blagoslov – dolazak drage ćerke po imenu Katja.

Javnost je oduševljena ovim mladim parom i interesuje se za svaki aspekt njihovog života, uključujući i odnose sa porodicama. Katarina je otkrila u jednom intervjuu da je veoma ponosna na Markovu porodicu i da su je oni srdačno prihvatili kao člana svog doma. Njihova podrška i ljubav prema njoj su očigledni, što je čini sretnom i ispunjenom.

Kada je reč o odnosu njenih roditelja prema Marku, Katarina je istakla da oni ga duboko cijene i poštuju. Oni su spremni da mu pruže podršku i da ga podrže u svim situacijama. Pevačica je izrazila svoje divljenje prema Marku i naglasila da se oseća sretno što je deo njegovog života. Otkako je on došao u njen život sve ide na bolje i zajedno grade svoje snove kako kaže.

Uz osmijeh na licu, Katarina je naglasila da je ključ njihovog skladnog braka uzajamno poštovanje i ljubav. Oni se trude da razumeju jedno drugo i da se međusobno podržavaju u svim aspektima života. Njihova veza je puna razumijevanja i obostranog poštovanja, što im pomaže da prevaziđu sve nesuglasice i teškoće. S obzirom na ovakav odnos i ljubav koju osećaju jedno prema drugome, jasno je zašto Katarina Grujić i Marko Gobeljić uživaju u srećnom i skladnom braku, a njeni roditelji cene i podržavaju ovu predivnu ljubavnu priču

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here