Andreana Čekić, istaknuta folk pjevačica koja broji 38 godina, ne samo da je poznata po svojim muzičkim dostignućima već i po svom strastvenom uživanju u brzoj vožnji, što često dijeli putem svojih profila na društvenim mrežama. Njene slike luksuznog Mercedesa često privlače pažnju njenih obožavatelja.

Nedavno se pojavila i vijest o Andreaninim razmišljanjima povodom priča o brzim vožnjama njene koleginice Dare Bubamare, koje su izazvale pažnju u javnosti zbog vožnje brzinom od 200 milja na sat. Andreana je odlučila podijeliti svoje stavove o sigurnosti na cestama i odgovornom ponašanju za volanom.

“Duboko sam zahvalna što imam obaveze koje ispunjavaju moje vrijeme, čime mi ne ostavlja puno prostora za nepotrebne rizike. Priznajem da nisam zagriženi pratioc društvenih mreža, iako koristim te platforme. Imajući prijateljicu koja također vozi istu marku automobila, moram naglasiti da se držim ograničenja brzine i da se ne upuštam u neodgovornu vožnju. Bez obzira na to, briga o brzini i sigurnosti na cesti su moji prioriteti.” Kroz ovo javno izlaganje, Andreana ističe važnost sigurnosti i odgovornosti na cesti, stavljajući naglasak na to kako se odgovorno ponašati za volanom. Pored brige o vožnji, podelila je svoje mišljenje o konzumiranju alkohola tokom vožnje.

“Iako volim uživati u društvu uz alkohol, uvijek vodim računa da to ne utječe na moju sposobnost vožnje. Ništa ne može zaustaviti moje pjevanje, pa čak ni alkohol. Ranije sam se suočavala s unutarnjim borbama, no sada sam naučila kako se nositi s tim. Alkohol, ipak, ne igra ulogu u tom procesu.” U intervjuu je također otkrila svoju sklonost prema ekstravaganciji i luksuznim iskustvima. Pohvalila se dijamantskom ogrlicom koju je nosila tokom razgovora, ističući svoju strast prema materijalnim stvarima i putovanjima kao svoje najveće izdatke. Ovo svjedoči o njenom jedinstvenom stilu i stavu prema životu, koji je duboko ukorijenjen u njenim izborima i željama.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here