Cenjena pevačica Ana Bekuta dugo je gajila želju da skine višak kilograma, ali su nemilosrdni zahtevi njene slavne karijere ometali njenu sposobnost da do sada da prioritet ovoj težnji. Iskoristivši početak nove sezone “Zvezda Granda”, Ana se odlučno zalaže za prihvatanje novootkrivene discipline. Osnažena od strane predanog kadra cijenjenih nutricionista i trenera, ona kreće na transformativno putovanje ka ostvarenju svojih ciljeva mršavljenja.

 

 

Anina pažljivo skrojena ishrana uzima u obzir njen jedinstveni tip tela i analizu. Vjeruje se da odabir namirnica uključenih u njen plan obroka ima dubok pozitivan utjecaj na svakoga ko odluči da ga slijedi. Naglašavajući konzumaciju hranljivog voća i povrća, Ana svakodnevno dobija pet izvrsno pripremljenih obroka direktno u njenu rezidenciju na živopisnom Vračarskom kraju, koji obuhvataju savršen balans doručka, ručka, užine i večere. Uz posebnu pažnju na detalje, sadržaj i porcije svakog obroka su precizno regulirani kako bi se osigurao dosljedan i optimalan unos.

Petog dana, Anna je uživala u hranljivom podnevnom obroku sa umakom od povrća, sočnim mesnim okruglicama od oslića popraćene mekom brokolijem i živopisnom salatom ukrašenom crnim susamom bogatim hranljivim sastojcima, a sve to elegantno predstavljeno u jestivoj korpi jabuka. Kao slatka poslastica, možete se prepustiti harmoničnom spoju slatke čokolade i jestivih latica ruže za podmlađujući užinu.

 

 

A kada dođe veče, čeka vas primamljiva opcija – tikvice, s ljubavlju punjene divnim amalgamom kinoje i povrća natopljenog bademom. Talentovana pevačica nameravala je da skine neverovatnih 15 kilograma u samo tri meseca. Njena nepokolebljiva odlučnost i nepokolebljivi optimizam služe kao svedočanstvo njene odlučne posvećenosti postizanju svojih željenih transformativnih rezultata na ovom izuzetnom putu gubitka težine. Samo će vrijeme pokazati hoće li ona trijumfalno ostvariti svoje težnje ili ne.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here