Nedavno su se pojavile glasine da su glumac Lazar Ristovski i njegova partnerica Anica Lazić možda planirali vjenčanje nakon što je Anica pokazala prsten na svom prstenu, što je potaknulo mnoge da nagađaju da su se zaručili. Anica je aktivna na društvenim mrežama i često je u središtu pažnje javnosti. Nedavno je podigla prašinu na društvenim mrežama kada je podijelila fotografiju na kojoj se vidi prsten na njenom prstenu. Iako nije izravno spomenula prsten u objavi, mnogi su primijetili taj detalj i nagađali o zaručničkom prstenu.

Na slici se vidi Anica koja uživa u slatkišima i napisala je: “Nedjelja je idealan dan za uživanje u slatkišima s dragim društvom.” Prsten nije bila tema same objave, ali mnogi su primijetili taj detalj i počeli šuškati o zaručničkom prstenu. Objave su privukle mnogo komentara, a broj komentara i dalje raste. Jedna poruka koja je pridružena objavama sadržavala je čestitku za hrabrost Anice da slijedi svoje srce i ostvari svoje želje. Anica je odgovorila na tu poruku emotikonom srca i zahvalila na podršci.

Istovremeno, Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević njeguju svoju dugogodišnju ljubav unatoč početnim sumnjama zbog razlike u godinama. Njihova ljubav je ostala snažna tijekom godina, a nedavno su viđeni kako iskazuju svoju ljubav u srcu Beograda. Anica Lazić, partnerica Lazara Ristovskog, također pruža podršku Verici i Veljku. Na slici gdje Verica i Veljko razmjenjuju strastveni poljubac, Anica je brzo reagirala s emotikonima srca u komentaru. Verica je reagirala na njezin komentar riječima “Sunce moje slatko”, izražavajući svoju zahvalnost i nježnost.

Ankica, majka Anice Lazić, podijelila je svoje duboko uvjerenje o ljubavi kao spoju vjere i zahvalnosti. Verica je priznala svoje osjećaje i napisala: “Sunce moje slatko”. Očigledno je da su ljubav i podrška glavne teme u životima ovih poznatih osoba.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here