Javni interes za ljubavni život Jovana Memedovića porastao je nakon njegovog razvoda od dugogodišnje supruge Mirjane, majke njegove dece. Nedavno se pojačala znatiželja za njegovim romantičnim životom nakon svadbenog slavlja njegove ćerke Maše. Tokom tog događaja, Jovan Memedović je primećen u društvu Snežane Stojković, popularne voditeljke, što je podstaklo spekulacije da je ona njegova nova partnerka.

Snežana Stojković je delovala kao da je u bliskom odnosu s Jovanom Memedovićem tokom svadbenog slavlja. Na osnovu fotografija koje je Snežana podelila na svom Instagram profilu, čini se da su Jovan i Snežana bliski. Iako je bivša supruga Jovana Memedovića takođe prisustvovala svadbi, on i Snežana su izgledali veoma raspoloženo dok su zajedno plesali i uživali na plesnom podijumu. Snežana je čak podelila fotografiju s Jovanom uz komentar: “Kakva zaista izuzetna zabava!”

Mediji su već ranije spekulisali o vezi Jovana Memedovića i Snežane, posebno nakon što je objavljena slika na kojoj zajedno večeraju s Mirjanom Bobić Mojsilović u restoranu. Ipak, ni Jovan ni Snežana nisu davali javne izjave o prirodi njihovog odnosa, što je dodatno podstaklo spekulacije. Nigde nema potvrđeno ali ipak najbliži znaju i vide šta se dešava. Kako god bilo neka im je sa srećom.

Snežana Stojković ima iskustvo u fudbalu, ali se kasnije uspešno okrenula marketingu i proizvodnji. S Jovanom Memedovićem često sarađuje na raznim projektima, a takođe je i producentka emisije “All Natural,” na kojoj radi već nekoliko godina. Do sada nije jasno da li su njih dvoje samo prijatelji i kolege ili postoji nešto više između njih. Do tada, možemo samo nagađati o prirodi njihovog odnosa.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here