Severina, očaravajuća pop pjevačica s ovih prostora, ne prestaje oduševljavati svojom nevjerojatnom ljepotom i energijom, unatoč činjenici da je već prešla 50. godinu života. Njezina prisutnost na balkanskoj glazbenoj sceni proteže se kroz mnoge decenije, obilježena hitovima i kontroverzama koje su je pratile. No, unatoč turbulentnom putovanju, ona danas izgleda bolje nego ikad, čime svjedoči o svojoj nevjerojatnoj vitalnosti.

Severinin život je obilježila ne samo glazba, već i burne ljubavi. Njena prva ozbiljna veza bila je brak s Milanom Popovićem, iz kojeg je rodila sina. Unatoč početnoj harmoniji, brak se završio razvodom, a par je suočen i s pravnim bitkama oko skrbništva nad sinom Aleksandrom.

Nakon toga, uslijedila je veza i brak s mlađim Igorom Kojićem, sinom poznatog pjevača Dragana Kojića Kebe. Iako su izgledali kao skladan par, njihov brak je također završio razvodom. Kada se činilo da se stvari smiruju, odjeknula je vijest o Severininoj privođenju zbog fizičkog sukoba sa sestrom Marijanom, s kojom nije u dobrim odnosima.

Osim burnih veza, nedavno su se pojavile i slike iz Severininih početaka u karijeri koje otkrivaju kako se njezin izgled tijekom vremena promijenio. Otkriveno je da je operirala nos na nagovor doktora kad je imala 20 godina, iako nos nije bio nimalo ružan ili grbav. Taj korak nije bio u njezinom planu, ali unatoč tome, zadržava svoju jedinstvenu ljepotu i karizmu. Severinina transformacija tijekom godina uključuje i korekcije usana i grudi, što svjedoči o njenom osjećaju za vlastiti izgled i samopouzdanju. Bez obzira na sve promjene, njezin nevjerojatni seksipil i zavodljivost ostaju nepromijenjeni.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here