Ivana Knol je postala jedna od najpoznatijih Hrvatica zahvaljujući svom izgledu i publici koja ju je primijetila tijekom bodrenja hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu. Nakon što je proglašena najljepšom navijačicom u Kataru, privukla je pažnju bogatih šeikova i postala predmetom svjetskih medija. Unatoč tome, bilo je i kritika koje su tvrdile da su njezine fotografije fotošopirane i da uživo nije toliko atraktivna. No, na Instagramu je skupila preko 3 milijuna pratitelja, a svojim oblinama i dalje očarava mnoge muškarce.

Paparazzi su nedavno uhvatili Ivana Knol tijekom njezinog odmora u Španjolskoj, gdje su fotografije otkrile njezin prirodni izgled bez photoshopa. Šetala je plažom u malenom tanga bikiniju, otkrivajući sitne nesavršenosti na njezinom tijelu koje se obično digitalno retuširaju. Ipak, njezina privlačnost ostaje neosporna.

Ivana Knol ima 28 godina i postala je poznata kao navijačica Hrvatske reprezentacije. Sudjelovala je na izboru za Miss Zagreba 2016. godine i osvojila titulu druge pratilje. Ista titula dodijeljena joj je na izboru za Miss Hrvatske iste godine, iako je bila i finalistica za Miss dijaspore, krunu nije osvojila.

Na društvenim mrežama često dijeli dijelove svog života i putovanja. Nedavno je posjetila Beograd i podijelila fotografije iz noćnog izlaska, u kojima je nosila impresivnu crnu haljinu koja je istaknula njezin dekolte. Njezin noćni provod u klubu u Beogradu također je dokumentiran na Instagramu, a njeno prisustvo bilo je istaknuto putem video zida u klubu. Ivana Knol je također pokazala odgovornost jer je sljedećeg jutra podvrgla testu na COVID-19 i podijelila video svog noćnog izlaska na Instagramu. Svaka žena koja drži do sebe jednostavno ne može ostati nezapažena.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here