Već petnaest godina Željko i Jovana Joksimović njeguju skladan odnos obilježen ljubavlju i međusobnim razumijevanjem. Kao rezultat njihove dugotrajne veze, blagoslovljeni su s troje djece imenom Kosta, Srna i Ana, koji su simbol njihove ljubavi. Osim toga, Željko ima i odraslu kćer Minu iz prethodnog braka koji je sklopio u mladosti sa školskom kolegicom Vesnom.

Unatoč razvodu koji se dogodio prije mnogo godina, Vesna, Željkova bivša supruga, nedavno je postala aktivna na društvenim mrežama, često privlačeći pažnju provokativnim sadržajima. Poznato je da je romansa između Vesne i Željka započela još za vrijeme njihovog školovanja, i mnogima se činilo da će njihova ljubav dugo trajati. Par se vjenčao i u mladosti dobili kćer Minu. Međutim, bili su još prilično mladi kada su se razdvojili.

Glazbenik je uvijek izražavao divljenje prema majci svoje kćeri, a iz njihovih objava na društvenim mrežama vidljivo je da su bivši supružnici uspostavili skladan odnos. Jovana također održava snažan odnos s bivšim svekrom i svekrvom, s kojima se redovito druži. O svojim osjećajima prema bivšoj snahi, izjasnila se i Željkova majka, koja je ranije izjavila da je smatra svojim djetetom.

Željko se uvijek suzdržavao od iznošenja detalja koji su doveli do kraha njegovog prvog braka, ali Vesna Joksimović sada je odlučila razjasniti nedoumice i iznijeti svoju perspektivu veze s Željkom. “Brak jednostavno nije za mene i smatram ga zastarjelom institucijom. Vjerujem u uživanje u lijepim trenucima dok traju i opraštanje od njih kada dođe vrijeme”, napisala je Vesna na svojem Instagram profilu uz fotografiju na kojoj nosi uski kupaći kostim.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here