Vest o tome da je Dalila Dragojević ostavila svoje dete u Švajcarskoj izazvala je veliko uzbuđenje i kontroverzu. Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić, podelio je svoju verziju priče s novinarima. Sada, neki novinari su stupili u kontakt i s Eminom, majkom Dalile. Ona je odmah na početku istakla da su tvrdnje o napuštanju deteta lažne i da nema nikakve kćerke koju je Dalila ostavila:

“O tim glupostima ne želim da pričam jer je sve laž. Dosta mi je svega ovog što se dešava, još da pričam o nečemu što nema nikakve veze sa istinom. Bože, čime se sve ovaj glupi narod bavi. Kakva kćerka…”, rekla je Emina, a zatim dodala da je to jedina istina i da sve što Dalila kaže jeste istina. Emina je izrazila svoje poverenje u iskrenost svoje kćerke i istakla:

“Ne zato što je moja kćerka, ali ona je poznata po svojoj iskrenosti. Dalila nema šta da krije. Ona je divna duša, i kao prijatelj, i kao kćerka, i kao žena. Svi mi napravimo greške u životu, a njena greška je sada ova.” Na kraju, Dalilina majka je izrazila duboko žaljenje zbog situacije s Dejanom i svim događajima koji su se desili. Istakla je da je situacija takva kakva jeste i da svi treba da nastave sa svojim životima.

Dalilina učešća u rijalitiju su pratili milioni gledalaca širom regiona, a njeni postupci su često bili predmet različitih komentara i mišljenja. Mnogi su je doživljavali kao jednog od najkontroverznijih učesnika, dok su je drugi sa oduševljenjem podržavali. Međutim, kada je vest o napuštanju deteta u Švajcarskoj postala javna, mnogi su bili duboko razočarani i iznenađeni. Gledaoci rijalitija su se masovno izjasnili o ovom događaju, a većina je izrazila svoje razočaranje Dalilinim postupkom. Njeni fanovi, koji su je prethodno podržavali, osećali su se izdanim i šokiranim ovim obrtom događaja. Na društvenim mrežama i forumima se vodila burna rasprava o Dalilinom ponašanju, a mnogi su se pitali kako je došlo do ovakvog razvoja događaja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here