Zdravko Čolić, jedan od najvoljenijih pop pjevača u regionu, ima impresivnu karijeru koja traje decenijama, a njegovi hitovi i danas su omiljeni među publikom. Pored svoje muzičke karijere, Čola je takođe poznat po svojoj dobroj reputaciji kao osoba, što ga čini omiljenim među mnogima. Njegov privatni život dugo je bio izvan očiju javnosti, ali postoje detalji koji su poznati javnosti.

Iako je u svojim pedesetim godinama života ostao neženja, Zdravko Čolić se ipak odlučio na brak. Oženio se Aleksandrom, profesoricom geografije u jednoj srednjoj školi u Beogradu. Par ima dvije kćerke, Unu i Laru, koje su sada već odrasle djevojke. Kao i većina djece poznatih roditelja i njih dvije su poznate i praćene u medijima. A pošto se mnogo toga prikazuje i na društvenim mrežama i nije ih toliko teško upratiti.

Čola je uvijek bio poznat po čuvanju svoje privatnosti, ali kako su njegove kćerke odrastale, sve više su bile aktivne na društvenim mrežama. To je omogućilo javnosti da zaviri u njihovu porodičnu intimu, iako to nije uvijek bila njegova preferencija. Starija kćerka, Una, često deli slike iz njihovog doma, iako to nije uvijek u skladu sa željama njenog oca. Ipak, Čola je svestan da je to normalno u današnjem vremenu i da su društvene mreže postale sastavni deo života mnoge omladine.

Iako priznaje da svojim kćerkama ne može odbiti mnogo toga i da ih je razmazio, Čola takođe ističe da one uzvraćaju ljubav i podršku. Nedavno je Una bila na koncertu svog oca i pravila mu društvo tokom turneje, što Zdravku Čoliću puno znači. S obzirom na njegove godine i zahtjevnost turneja, podrška kćerke je neprocjenjiva.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here