Već gotovo dve decenije imamo privilegiju da pratimo najpoznatije muzičko takmičenje na našim prostorima, a to su Zvezde Granda. Tokom svih ovih godina, ovaj šou je iznedrio neke od danas najpoznatijih pevača i pevačica, a osnivač takmičenja, Saša Popović, osvrnuo se na neverovatan uspeh koji je Zvezde Granda postigle.

 

U gostovanju u emisiji “Premijera”, Saša je podelio kako se tokom poslednjih osam godina mnogo toga promenilo. Ipak, kada je reč o takmičenju koje traje već punih 18 godina, ključni elementi su ostali isti. Čak ni sam nije mogao naslutiti koliko će Zvezde Granda postati popularne. Saša je istakao da je kroz audicije prošlo preko 120 hiljada kandidata. Iako je talenat važan, on sam po sebi nije dovoljan za uspeh.

 

“Kada posmatramo kandidate, prvo gledamo glas i pevanje. To je nekih 50-60 posto, ali to nije dovoljno. Vi ste svedoci da to danas nije dovoljno, tu sada postoje i stajlinzi, izgled, ponašanje, harizma… Velika je stvar i šta se kome nalazi u glavi i kako se ponaša, kako razmišlja o svemu tome. Mora imati i neku inteligenciju i psihičku stabilnost, što je često najveći izazov”, podelio je Saša. Iako nije otkrio ko je izašao kao najuspešniji, Saša je pohvalio pevačicu Tanju Savić, koja je uspela da izgradi sjajnu karijeru nakon svojih početaka u Zvezdama Granda.

 

Tanja Savić, koja je stekla prepoznavanje i popularnost kroz svoje učešće u Zvezdama Granda, ima impresivnu i dugogodišnju muzičku karijeru iza sebe. Nakon što je skrenula pažnju publike svojim talentom i izvođenjem na ovom televizijskom takmičenju, Tanja je uspešno gradila svoj put u muzičkoj industriji.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here