Majka Jelene Đoković, Vera Ristić, rijetko se pojavljuje u javnosti, za razliku od Dijane Đoković. Fotografije njih dvije zajedno su prava rijetkost i može se reći da se mogu nabrojati na prste jedne ruke. Međutim, bez obzira na retke javne trenutke, majka i kćerka održavaju veoma blisku i snažnu vezu. Jelena Đoković retko se dotiče teme svojih roditelja u javnim intervjuima. Međutim, uvijek koristi priliku da izrazi zahvalnost za ulogu koju su njen otac Miomir i majka Vera imali u njenom životu. Zahvaljujući njima, Jelena je dobila obrazovanje i slobodu da bude nezavisna. Osim toga, roditelji su joj usadili vrijednost porodice kao nešto što je iznad svega.

Sada, kao supruga i majka, Jelena se oslanja na vrijednosti koje su joj usađene iz kuće iz djetinjstva i smjernice koje su joj roditelji dali dok je odrastala sa starijom sestrom Marijom. Ona smatra da žene, posmatrajući svoje roditelje, posebno majke, uče mnoge važne osobine. Jelenina majka je postala majka jako mlada i uprkos izazovima, uspjela je da ih odgaji kroz neumoran trud. Jelena se divi majčinoj otpornosti i odlučnosti da im pruži kvalitetan život i obrazovanje, čak i u izuzetno teškim okolnostima. Takođe, Jelena ističe svoje poštovanje prema svom ocu.

Novak Đoković ima nepokolebljivu podršku svoje porodice tokom cijele godine. Pažljivo prate svaki njegov meč i podržavaju ga s pravim entuzijazmom. Pored odane porodice, Novak sada ima i novo pojačanje u svojoj navijačkoj sekciji na US Openu – svoju svekrvu Veru, majku Jelene Đoković. Nedavno je primjećeno da je majka Jelene Đoković prisustvovala meču svog zeta u Novakovoj loži, posmatrajući meč s velikom pažnjom. Iako se rijetko pojavljuje u javnosti, njeno divljenje prema Novaku Đokoviću i njihov odnos ostaju nepromjenjeni.

Vera Ristić privukla je veliku pažnju domaćih i međunarodnih medija, prije svega zbog svog stalnog blistavog osmjeha. Bilo je komentara i pohvala na račun njenog izgleda i stila. Takođe su se često čuli komentari da Jelena, njena kćerka, ima sličan izgled kao i njena majka, te da je naslijedila njen fantastičan izgled. Vera je prenijela svoj stav, suzdržanost i osjećaj za stil svojoj kćerki, koja nije krila svoju duboku emocionalnu povezanost sa porodicom. S prisustvom Vere u loži, podrška Novaku Đokoviću sada je potpuna.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here