Javnost je početkom 2000-tih godina bila fokusirana na ljubavni život pjevača Željka Joksimovića i pjevačice Leontine Vukomanović , koji su zajndo napisali mnogo pjesama , a kada su prekinuli ljubavni odnos , prekinuli su i saradnju , a Željko se nakon toga oženio sa voditeljicom Jovanom Joksimović.

 

 

Nedavno se šuškalo kak će Željko i Leontina ponovo surađivati na muzičkom polju , te su se zbog te vijesti mnogi fanovi obradovali , iako u prvi mah niko baš nije povjerovao . Ono što je još šokantnije je to a ih je podržala Jovana Joksimović. Poznato je da je Leontina nekoliko puta bila gost u njenoj emisiji , i mnogi su se iznenadili kada su saznali da je Leontina u dobrim odnosima sa sadašnjom Željkovom suprugom. Jovana je čak lično predložila svom suprugu da mu Leontina pomogne na novom albumu.

 

 

Naime , Željko i Jovana trenutno važe za jedan od najskladnijih braova na estradi . Oni imaju troje djece , sina , i dvije kćerke blizankinje , i djeca su im centar svijeta . Svaki slobodan trenutak se trude da provedu porodično. Poznato je da je Željko direktor televizijske kuće K1 , a Jutarni program upravo vodii uređuje Jovana Joksimović , ka je nakon što je njen suprug odlučio da otvori televizijsku kuću , odmah dala otkaz na TV Prvoj , gdje je do tada vodila Jutarnji progrm , i podržala muža . Moramo priznati da je na K1 trenutno Jutarnji program najgledaniji a to sve zahvaljujući Jovaninoj profesionalnosti. Nedavno su u javnost procurile fotografije na kojima je Jovana u kupaćem kostimu , moramo priznati da odlično izgleda s obzirom da je ušla u petu deceniju života.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here