Do nedavno je bilo uobičajeno da žene iz visokog društva zadržavaju dostojanstvo i izbjegavaju skandale. Međutim, to se promijenilo kada su detalji njihovih privatnih života postali javni. Primjer toga je i poznata televizijska voditeljica, koju svakodnevno gledamo, a koju je njezin suprug uhvatio u krevetu s njezinim vlastitim bratom, odnosno šogorom. Ovu šokantnu priču izvijestio je portal Media. Jeste li ikada ranije čuli za ovaj događaj?

Domaćica je bila svjesna da njezin suprug neće tako brzo vratiti kući, pa nije očekivala njegov raniji povratak. U međuvremenu, njezina afera sa šogorom trajala je neko vrijeme. Tog su dana razmijenili eksplicitne poruke, uključujući i fotografije, no nažalost, te poruke je primio i njezin suprug. To je izazvalo njegovu nelagodu, što ga je potaknulo da skrati svoje putovanje i vrati se kući ranije nego što se planiralo. Po povratku u svoj dom, suočio se s brojnim neobičnim znakovima.

Prema njegovom svjedočenju, tiho je ušao u stan i isključio telefon prije nego što je njezinu prisutnost otkrio. Njegova svrha bila je provesti rutinsku provjeru njezinih aktivnosti, no nije očekivao što će otkriti. Nakon pretrage različitih prostorija, na kraju je stigao u njihovu zajedničku spavaću sobu. Tamo je svjedočio prizoru koji nije očekivao: njegova supruga i njezin brat su bili u intimnoj vezi.Suprugov prijatelj pokreće dijalog i održava ga dok govori:

Njih dvoje su odmah započeli fizički sukob, što je dovelo do potrebe za policijskom intervencijom. Suprug je odmah podnio tužbu protiv svog brata, a sada je čitav slučaj u tijeku pravnog procesa. Bilo je prilično zastrašujuće svjedočiti takvom događaju; uništili su gotovo sve u kući. Suprug joj je pružio sve, a ona mu je uzvratila na ovaj način?! Javni prijatelj supruga voditeljice zaključuje priču u razgovoru za jedan srpski portal, izražavajući puno bijesa i razočaranja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here