Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su postali roditelji svoje druge ćerke, Lane. Porodila se carskim rezom, a Marko nije mogao prisustvovati porođaju. Ipak, bio je presrećan kada su mu javili da je Lana stigla na svet. Sa bebom i srećnom mamom danas su izašli iz porodilišta i stigli su u svoj stan na Bežanijskoj kosi. Marko je izrazio svoju radost na Instagramu objavivši sliku sa novorođenom ćerkicom i napisao: “Donela mi moja žena drugo”, uz nekoliko srca. Njihova porodica sada je upotpunjena dolaskom malene Lane.

Luna Đogani i Marko Miljković su skladan i divan par koji je svojom vezom pokazao da prava ljubav može prebroditi sve izazove i prepreke. Njihova priča o ljubavi nije išla glatko, ali su zajedno uspeli da prevaziđu sve teškoće. Upoznali su se u rijalitiju “Zadruga”, gde su se zaljubili jedno u drugo pred kamerama. Njihova veza počela je pred mnogim očima javnosti, ali su uspeli da je očuvaju i van televizijskog sveta. Oduvek su bili iskreni prema svojim emocijama i nisu se libili da pokažu svoju ljubav.

Iako su se suočili s brojnim kritikama i preprekama na putu, Luna i Marko su ostali jaki i odani jedno drugome. Njihova ljubav je očigledna u svakom trenutku, bilo da se radi o zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama ili javnim izjavama podrške. Marko je bio uz Lunu tokom njenih trudnoća, iako nije mogao biti prisutan na samom porođaju druge ćerke. Njihova radost zbog dolaska Lane na svet jasno pokazuje koliko su srećni što grade svoju porodicu zajedno.

Ovaj par je pravi dokaz da prava ljubav može prevazići sve prepreke, i da je podrška i razumevanje ključni faktori za uspešan odnos. Luna i Marko su inspiracija mnogima i pokazali su da zajedno mogu izgraditi srećan i ispunjen život.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here