Ša se bori s silnim emocijama svog propalog braka, dok ga posljedice i dalje progone. U izravnom prijenosu Zadruge, Nenad Aleksić Ša nije mogao suspregnuti suze prisjećajući se svađe sa suprugom Vanjom, te je sam sebe prekorio zbog nesretnog raspleta događaja. Vrijedi spomenuti da su se Ša i Vanja razišli, a Vanja je mirno, ali odlučno sa sinom napustila Nenadov dom.

 

 

Javnost je svjedočila potresnom raspadu Šaina braka koji je nakon burne veze s Tarom Simov utjehu potražio u Vanji. Nažalost, i to je kratko trajalo. “Jedva spavam dva-tri sata, obuzima me neopisiva muka.

 

 

Muči me grižnja savjesti zbog svojih postupaka; sve je to užasna greška”, jadao se Ša. Marko, pokušavajući ga utješiti, ubacio mu je: “Ne možeš ti snositi svu krivnju.” Vanja Živić ponovila je to mišljenje: “Ne smiješ preuzeti punu odgovornost za sve.” Ša, očajnički želeći spasiti njihovu vezu, ustvrdio je: “Moram pronaći način da popravimo ono što imamo. Ovo nije samo obična veza; to je sveta zajednica. Postoji rješenje koje se može pronaći.” Teodora se ubacila: “Želite priliku da komunicirate s njom.”

 

 

Ša se složio, rekavši: “Upravo tako. Shrvan sam, bez snage. Žudim za iskrenim razgovorom s njom; neizmjerno mi nedostaje.” Brak repera Ša ljulja se na rubu propasti. Nenad Aleksić Ša odlučio se pridružiti Eliti u nadi da će spasiti vezu s Vanjom Ignjatović i dokazati joj privrženost. Samo mjesec dana nakon crkvenog vjenčanja, sumnje su bacile sjenu na njihovu zajednicu jer je Vanja odlučila ostaviti repera i vratiti se u Kraljevo sa sinom iz prošlog braka.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here