Porodica Ražnatović je posljednja dva mjeseca u centru medijske pažnje. Prvo je glavna tema bila rođenje Veljkovog drugog sina Krstana , a zatim nekoliko dana asnije i objava Anastasije Ražnatović da je u drugom stanju i da sa svojim izabranikom Nemanjom Gudeljom očekuje djevojčicu. Vijest se brzinom svjetosti proširila u svim medijima , i čestitke su pristizale sa svih strana svijeta. Dolasku djevojčice se posebno radovala Ceca koja ima dva unuka.

 

 

Međutim , prije par dana stigla je jedna jako tužna vijest. Nemanja Gudelj je na svom Instagram profilu objavio da su on i Anastasija izgubili bebu , ali da će njihova ljubav sve da pobjedi. Anastasija je tom prilikom ugasila svoj Instagram profil jer želi da svoju bol odboluje u samoći. Anastasija je smogla snage i pojavila se na tribinama u Budimpešti gdje je bodrila svog partnera Nemanju Gudelja tokom utakmice na kojoj je njegov klub osvojio Ligu Evrope.

 

 

Naime , ona se nakon gubitka kćerke , pojavila na tribinama i vjerno bodrila svog partnera , a u jednom trenutku je čak i zaplakala. Nemanjin klub je pobjedu proslavio na terenu , a Anastasija je bila u Nemanjinom zagrljaju. Ceca je fotografiju podijelila na društvenim mrežama , i jasno stavila do znanja da su i u najtežim trenucima jedno uz drugo , bez obzira na gubitak i bol , raduju se novim životnim trenucima.Ceca nije krila koliko je ponosna na Nemanju i na ono što je njegov tim postigao , odnosno odnio je pobjedu. Objavila je fotografiju na kojoj je Nemanja sa velikim peharom rukama i napisala: “Čestitam , bravo . Najbolji zet na svijetu .”

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here