Ana Ćurčić, bivša učesnica rijaliti programa, smatrana je jednom od favorita za pobjedu u ovosezonskom rijalitiju Zadruga. Međutim, pobjeda joj je izmakla jer su na kraju ostali samo ona i Aleks Nikolić, a publika je glasala za Aleks koja je na kraju pobijedila, kako smo mogli vidjeti u nedavnom finalu. Ana je izjavila da nije ušla s ciljem da pobijedi, već da se suoči sa Zvezdanom zbog javne prevare.

Kasnije je priznala da je u posljednje vrijeme ipak počela željeti pobjedu, ali je bila razočarana što ju je izgubila. Ipak, istakla je da se smatra moralnim pobjednikom i da joj je to najvažnije. Zatim je uslijedio šok kada je javno demantirala sve što je njena kuma Milena iznijela dok je Ana još bila u rijalitiju. Jučer se uključila u live emisiju kako bi se zahvalila svima, odgovarala na pitanja pratitelja i priznala da je veoma iscrpljena te da još nije stigla pregledati sve klipove.

Rekla je: “Iscrpljena sam, samo sam željela da vam se javim i zahvalim na svemu. Moji su dobro, a sada pijem prvu kafu.” Na pitanje je li razgovarala sa Zoricom, odgovorila je da nisu bile u kontaktu, da mora sve pregledati i razmisliti te će se tek onda odlučiti. Također se obratila bivšoj zadrugarki Tari Simov koja se također pridružila live emisiji i rekla da ju je branila koliko je mogla, što je Tara mogla vidjeti…

Sve u svemu jako je sretna što vidi svijetlost dana kako kaže i što će svoj život nastaviti napolju tamo gdje je stala. Istakla je da je rijaliti dobra zarada ali jako loš po privatni život i mentalno zdravlje.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here