Georgina Rodrigez je trenutno najpoznatija žena na svijetu , jer je postala djevojka najpoznatijeg fudbalera Cristiana Ronalda . Georgina ima 29.godina , i sa poznatim fudbalerom ima veoma zanimljiv odnos. Odnosno oni imaju djecu , žive zajedno , ali nisu u braku . Kada je tek počela vezu sa Cristijanom mnogi su je smatrali sponzorušom , te da je s Cristijano zbog novca i moći , te su često na račun njenog izgleda govorili razne stvari kako je debela i slično.

 

 

Ipak , Cristijano i Georgina uspjeli su da se izbore sa medijima i javnosti , te su već 7 godina zajedno . Mnogi su im već davno prognozirali kraj , ali se svakim danom čini kako je upravo ona žena za Ronalda . Danas je njena svakodnevnica i više nego luksuzan život , ali je ona priznala i da zna kako je to kada živiš i bez takvih stvari.

 

 

Ona je maštala o svom trenutnom životu , a danas ga živi . Misli da je mnogi ne vole zbog toga što joj zavide što je ona u ljubavnoj vezi sa Kristijanom . U svojoj seriji koju je izdala za Netflix je priznala da je radila u Gucci butiku , te da je na posao išla sa autobusom sve dok nije upoznala Ronalda koji je došao u tu prodavnicu kako bi kupio odijelo. Njihova ljubav je bila na prvi pogled , te je Ronaldo često viđen u tom butiku u kojem je ona radila . Priznala je da je radila razne poslove , te da nikada nije imala problem s tim , jer je uvijek bila vrijedna i žljela je da radi.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here