U večerašnjem izdanju popularne emisije “Narod pita”, voditelj Darko Tanasijević donosi uzbudljivu i intrigantnu atmosferu tako što će ugostiti dve bivše učesnice šeste sezone najgledanijeg rijalitija u regionu. Ove dve dame su bile poznate po svojim oštrim jezicima i stalnom komentarisanju dešavanja u Beloj kući, što je sigurno privuklo veliku pažnju publike.

Jedna od njih je Miljana, koja je tokom svoje avanture u rijalitiju bila povezivana sa različitim zadrugarima. Međutim, iako je imala mnoge izazove i iskušenja, ona se nije prepustila strastima jer je, kako sama kaže, napolju čekao njen dečko. U večerašnjoj emisiji će otkriti više detalja o svom emotivnom životu i kako je uspela da ostane verna svom partneru uprkos brojnim izazovima unutar kuće.

S druge strane, tu je i Žanina, koja je privukla veliku pažnju javnosti zbog svoje veze sa Markom Markovićem. S obzirom na to da je Marko trenutno u Crnoj Gori, gledaoci će saznati da li je njihova veza i dalje stabilna i da li su uspeli da prevaziđu sve prepreke koje su im se našle na putu. Ova tema će sigurno izazvati veliko interesovanje publike koja je pratila njihovu vezu tokom prethodne sezone “Zadruge”.

Emisija “Narod pita” će pružiti gledaocima priliku da bolje upoznaju ove bivše rijaliti učesnice, čuju njihove iskrene priče i saznaju najnovije vesti iz njihovih života. Sigurno nas očekuje uzbudljiv razgovor ispunjen emocijama, iznenađenjima i otkrivanjem tajni koje su do sada bile skrivene.Pored njihovih individualnih priča, odnos između Žanine i Miljane takođe je bio predmet pažnje i rasprava tokom šeste sezone rijalitija. Iako su imale sličnosti u pogledu oštrih jezika i komentarisanja događaja u Beloj kući, njih dve su često bile u sukobu i nisu se baš najbolje razumele.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here