Jedna od najpopularnijih pjevačica u bivšoj Jugoslaviji je svakako Lepa Brena,čija je karijea započela sa grupom Satki Greh. Poznato je da je Brena dugo godina bila suvlasnik Grand produkcije zajedno sa Sašom Popovićem , ali je odlučila prodati svoje dionice za čak 20 miliona dolara. Brena je pjevačica koja je i danas veoma aktivna na muzičkoj sceni , i svaki njen nastup bude ispraćen , a karte do zadnje rasprodate. U subotu je Lepa Brena održala dugo najavljivani koncert sa Senidom.

 

 

Senida i Lepa Brena su na Kalamegdanu napravile pravi spektakl , a u publici je bio veliki broj poznatih javnih ličnosti . Na svu sreću kiša nije padala , pa tako nije pokvarila koncert , pa su ljubitelji pjevačice uživali u njenom pjevanju. Paparaci su uspjeli i u mnoštvu publike da primjete Brenine sinove , Filipa i Viktora , koji se u poslednje vrijeme sve manje pojavljuju u javnosti , i ne vole pretjerano da se eksponiraju.

 

 

Viktor je rado ispozirao znatiželjnim paparacima. Međutim ono što je privuklo pažnju je to da je Filip Živojinović na nastup došao sam, njegova supruga Aleksandra Prijović nije bila s njim i to je pokrenulo razne špekulacije , s obzirom da se u posljednje vrijeme mngo u medijima piše da su njih dvoje u bračno krizi. Ipak Filip nije bio baš raspoložen za poziranje , i on je samo potrčao do ulaza. Aleksandra je nedavno imala nastup u Stutgartu pa je vjerovatno opravdao izostala sa svekrvinog nastupa.Naime , nekoliko puta su se pojavile špekulacije da njih dvije nisu u dobrim odnosima , ali su to poznate pjevačice negirale.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here