Pevač Ljuba Perućica proživljava trenutke neopisive radosti sa suprugom Katarinom Kolozeus, s obzirom na dolazak njihovog sina kojeg su nazvali Aleksej. Pevač je delio svoje oduševljenje s javnošću, ističući da su svi dobro prošli i da su spremni započeti porodični život sa svojim malim naslednikom.

Njegovo oduševljenje očinstvom bilo je očigledno, a radost je bila prisutna i tokom posete porodilištu, gde je Ljuba došao po svoju suprugu i novorođenog sina. S ponosom je podelio da je prisustvovao samom porođaju, pružajući podršku svojoj supruzi, a osmeh na njegovom licu jasno je odražavao uzbuđenje zbog novonastale porodične sreće.

I sam je naglasio značaj podrške očeva tokom porođaja, ističući divljenje prema ženama koje prolaze kroz taj zahtevan proces. Spremanje za povratak kući sa svojom porodicom, Ljuba je izrazio radost što će svi kod kuće zajedno dočekati novog člana. Supruga Katarina se takođe oglasila, deleći svoje iskustvo i sreću. Iako je porođaj bio carskim rezom, istakla je svoje dobrostanje i zahvalnost podršci supruga tokom celog procesa. Obe mame će im pružiti pomoć, ali je s osmehom dodala da će Ljuba morati da trpi prisustvo njene mame u narednim danima. Ovo srećno roditeljsko iskustvo obećava novo poglavlje u životu pevača i njegove supruge, a fanovi s nestrpljenjem prate razvoj događaja i čestitaju im na dolasku malog Alekseja.

Ova radosna vest o dolasku malog Alekseja u život Ljube Perućice i njegove supruge Katarine Kolozeus ne samo da označava početak jednog novog poglavlja u njihovom životu, već i nosi sa sobom niz emocija koje su teške rečima opisati. Ljuba, koji je i sam podelio svoju sreću i uzbuđenje, naglasio je da su trenuci koje su proveli zajedno sa svojim novorođenim sinom neopisivo dragoceni. Roditeljstvo, kako mnogi roditelji kažu, donosi sa sobom najlepši i najdragoceniji poklon na svetu. Prvi susret s malenim Aleksejem, kako je opisala Katarina, bio je trenutak zaljubljivanja, koji je prevazišao sve druge aspekte života. Ovo iskustvo, kako su oboje istakli, neuporedivo je sa bilo čim drugim i označava početak jednog posebnog i nezamenljivog poglavlja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here