Voditeljka Ivana Šopić, koja je trenutno na čelu najgledanijeg rijaliti programa “Elita”, izazvala je lavinu spekulacija i komentara na svom Instagram profilu objavom fotografije koja je izgledala kao scena iz venčanja. Na slici, Ivana pozira u prelepoj beloj haljini, podstičući mnoge da pretpostave da se možda udaje, s obzirom na izgled koji podseća na modernu venčanicu. Zagonetni opis fotografije, “Nova ja”, dodatno je podstakao maštu pratilaca, koji su odmah počeli širiti različite teorije o novim projektima koje Ivana može imati na “Pinku”, naročito nakon odlaska Dušice Jakovljević.

Dušica Jakovljević, dugogodišnje lice televizije “Pink”, nedavno je dala otkaz nakon 10 godina rada na istoj. Odlučila je napustiti “Pink” i projekat “Zadruga 7 – Elita”, u kojem je radila. Dušica je godinama bila zaštitno lice ove televizije, a poslednjih godina je bila najpoznatija po vođenju rijaliti programa “Zadruga”. Njeno neočekivano napuštanje stvorilo je prazninu koju fanovi televizije brzo primećuju, a sadašnji događaji i misteriozna objava Ivane Šopić samo su podstakli maštu i radoznalost gledalaca o budućim promenama na programu “Pink”.

Ivanina objava je izazvala uzbuđenje među njenim pratiocima, koji su se odmah aktivirali u komentarima, spekulišući o mogućim projektima na kojima radi na televiziji “Pink”. Njeno “Nova ja” otvara mnoga pitanja o potencijalnim promenama u karijeri i šta će to novo doneti gledaocima. Takođe, postavlja se pitanje kako će se Ivana uklopiti u svoju novu ulogu i šta će doneti kao lice koje vodi najgledaniji rijaliti u regionu.

Osim toga, Dušica Jakovljević, koja je dugi niz godina bila sinonim za “Pink”, sada će biti odsutna sa ekrana, ostavljajući prostor za nove voditeljske talente i dinamiku koju će Ivana Šopić uneti u svoj novi poduhvat. Publika sa nestrpljenjem očekuje razrešenje ove misteriozne situacije i novitete koje će Ivana doneti u svojoj “novoj ja”.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here