Srbija je i dalje u velikom šoku povodom velike tragedije koja se desila jučer u glavnom gradu ove zemlje. Iz tog razloga je i predsjednik ove zemlje Aleksandar Vučić proglasio trodnevnu žalost. Tragičan događaj nezapamćen jučer ujutro u Srbiji dogodio se kada je učenik (13) ubio osmero učenika i zaštitara u Osnovnoj školi “Vladimir Ribnikar” na Vračaru, a još uvijek se ne zna šta mu se motalo u tim trenucima po glavi. S oružjem je uletio u školu i ubio njih devet, a radio učiteljicu i još šest učenika. U Srbiji je proglašena trodnevna žalost, ao ovoj tragičnoj prigodi oglasi su brojne poznate osobe.

Glumica Milena Vasić tokom dana posvetila je vrijeme ubijenog doma i dječaka koji je izgubio život. Tko te je, Kosta sine, naučio umijeću repetiranja puške i mijenjanja šaržera, to mi nikako ne ide u glavu, pa ko te je naučio svemu tome? Tko? Zašto? – surađivala je na popratnom tekstu videa, a potom je poslala i dirljivu poruku ubijenog dječaka, koji je preminuo uz još sedam drugih. Anđele žao mi je što te vidim da odlaziš. Zadovoljstvo je bilo poznavati vas. Zbogom, draga djeco, poručila je glumica na mreži.

 

Motiv ovog strašnog zločina je vršnjčko ignorisanje , koje je Kosta doživio od svojih školskih drugara . Naime kako doznajemo , njega su drugari izbjegavali na školskim odmorima kao i na ekskurzijama , te je to očigledno bio razlog njegovog psihičkog rastrojstva te ga je navelo da počini ovaj zloglasni čin . Kosta je važio za mirnog i odličnog učenika tako da niko nije od njega to očekivao

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here