Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su ponovo uzdrmali atmosferu u rijalitiju “Elita”, ostavljajući za sobom trag šoka i kontroverzi. Nakon verbalnog okršaja, konflikta i uništavanja ličnih stvari, situacija je kulminirala neočekivanim potezom Miljane Kulić. Umesto da se sukob smiri ili razreši na neki civilizovan način, Miljana je odlučila da pređe sve granice. Ona je, naime, otišla korak dalje u izazivanju haosa. Pred obezbeđenjem, koje je trebalo da interveniše u situaciji, Miljana se skinula, stvarajući dodatnu tenziju u već uzavreloj atmosferi. Bez ikakvog ustručavanja, ona je zauzela poziciju na Zolinim stvarima i počela vršiti nuždu pred prisutnima.

Član obezbeđenja je, iznenađen ovakvim postupkom, odmah skrenuo pogled i pokušao se distancirati od neprijatne situacije. Međutim, Miljana nije odustajala. Drugi pripadnik obezbeđenja bio je primoran intervenisati, pomerivši zadrugarku sa Zolinih stvari. Ovaj incident ne samo da je šokirao sve učesnike rijalitija, već je izazvao i burne reakcije gledalaca koji su ostali zaprepašćeni ovakvim neprikladnim ponašanjem. Rijaliti programi, kao što je “Elita”, često su žarište kontroverzi, ali ovakvi događaji postavljaju pitanje granica i odgovornosti u emitovanju sadržaja koji može uticati na percepciju i moral društva.

Uprkos tome što ovakvi trenuci povećavaju gledanost, postavlja se pitanje koliko je ovo u skladu sa vrednostima i standardima koje treba promovisati u društvu. Kako rijaliti postaje sveprisutniji u medijskom prostoru, postavlja se i pitanje da li je ova vrsta zabave zapravo trovanje društva, promovišući neprihvatljivo ponašanje kao sredstvo za postizanje popularnosti.

Nažalost rijaliti je toliko zašao u krugove društva da skoro nema osobe koja ga ne gleda, a rijaliti nema toliko toga dobrog za ponuditi.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here