Šerif Konjević je nedavno iskreno razgovarao za Kurir, otvoreno pričajući o raznim ličnim temama. Duboko je zaronio u svoju uspješnu karijeru, istaknuo je svoje poštovane kolege i istakao svoju voljenu suprugu. Uz to, s hrabrošću je suočio se s kritikama koje je dobio od pojedinaca u svojoj domovini Bosni.

Tokom tog intervjua, čak je otvorio vrata svoje raskošne rezidencije smještene u prestižnom sarajevskom naselju Ilidži, prikazujući svoj prosperitetan način života. Već na samom početku razgovora, njegovo zadovoljstvo životom i karijerom bilo je očito, blistajući kroz njegov osmijeh.

Iako su svi moji potrebni ispunjeni na trenutnoj lokaciji, postoji neosporno osećanje superiornosti u tome što sam negdje drugde. S druge strane, moje dijete je izuzetno srećno što je ovdje. Upoznavanje njegove supruge bilo je divno iskustvo. Naše partnerstvo funkcioniše besprijekorno, isijavajući potpunu harmoniju. Iako su muškarci uglavnom držali vlast u prošlosti, to više nije realnost. Odbijam bilo kakvo podčinjavanje. Najvažnije u našim odnosima je održavanje harmonije, te podržavam sve da pažljivo procijene kompatibilnost prije nego se obavežu. Zlih namera nema, jer zajedno prihvatamo i mir i strast.

Nakon što smo se duboko upoznali, postalo je očigledno da smo suđeni jedno drugome. Naša veza bila je obostrano otkrovenje. Iako postoji značajna razlika u godinama, 18 da bude tačno, ja je stvarno razumem i divim joj se, dok ona uzvraća tu divljenje. Poznaje me na nivou koji nadmašuje sve druge, a kroz nju sam postao najbolja verzija sebe. Etiketiraju me kao seljaka i konja, iako sam ponosan na ovo posljednje jer težim da budem poput Šerifa Konjevića, konja. Ono što me više brine od njihovih kritika je njihova nebriga o sopstvenom blagostanju.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here