vana i Željko Joksimović , važe za jedan od najsklasnijih parova sa domaće javne scene , bili su tema mnogih članaka , i često smo mogli pročitati mnoge laži o njima , međutim , njihva ljubavna priča je nevjerovatna. Nedavno su objavljene neke informacije , o njihovim roditeljima i može se reći da su javnost ostavili zatečenom , niko nije znao ovakve detalje.

 

 

 

 

 

Njihovi roditelji nikada nisu bili u medijima , međutim otkrivene su neke informacije koje do sada nisu bile poznate . Kkao se saznaje , Jovanini roditelji su neke informacije koje do sada nisu bile poznate. Kako se saznaje , Jovanini roditelji su iz Mašinske struke i njen otac je dugo godina radio kao profesor , dok je majka bila zadužena na poziciji saradnice za aučo istraživački rad fakulteta. S obzirom na njihove pozicije , Jovana je stalno osjećala pritisak i uvijek je bila pod budim oko roditelja , koji su pratili svaki njen korak.

 

 

Jovana je jdne prilike istakla da kada je došlo vrijeme da napravi izbor u životu , odabir njene profesije kretao ka ekonomiji , imala je veliko zanimanje , ali je ipak u međuvremenu shvatila da bi možda to bila greška , pa je zbog toga prestala ići na predavanja.Jovana je navela da njena majka nije bila sretna zbog njenog načina studiranja , jer je navinula roditelje da je odličan đak , da nemaju nikakvij problema na tu temu onda je sve drugačije.Jovana je ispričala kako su je stalno ubjeđivali da kada uči sa drugaricama ima manje vremena da se druži , pa bi trebal da uči sama , i da onda lijepo ode napolje da se igra sa vršnjacima. Jovana je uvijek učila sama , nije čak ni imala privatne nastavnike , išla je samo na engleski i francuski .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here