Samo prije nekoliko dana, Ognjen Amidžić i Mina Naumović su radosno objavili dolazak novog člana u njihovu obitelj, budući da je simpatična brineta već u trećem mjesecu trudnoće. S veseljem iščekujući rođenje svog malog anđela, voditelji nisu krili svoju sreću. Mina je već odlučila napraviti pauzu od rada na televiziji kako bi se posvetila trudnoći i uživala u tom posebnom razdoblju. Tijekom ovih dana, emitirana je početna epizoda ovogodišnjeg “AmiG showa” kao podsjetnik na ovu sretnu priliku, a domaćin Amidžić je radosno odgovarao na pitanja o trudnoći.

“Mina i ja smo apsolutno oduševljeni ovom prilikom. To je upravo ono što smo si uvijek željeli, i napokon se ostvarilo. Preplavljuje me sreća, ali isto tako osjećam i malo sujeverja. Više volim ne govoriti previše, iz straha da ne poremetim stvari”, izjavio je Ognjen za “Blic”, dodajući: “Možda se ništa ne može usporediti s radošću, snagom i srećom koja dolazi s ovim iskustvom. Moja sreća će vjerojatno biti potpuna tek kad stigne beba. Nadam se i molim za dobro zdravlje i da sve ide po planu.”

Nakon što je saznala za svoju trudnoću, partnerka Amidžića odlučila se povući s malih ekrana. Ognjen joj je ponudio podršku iza kamere i nakon dubokog razmišljanja, ona je donijela tu odluku. Ognjen je stao iza nje i podržao je u potpunosti. To je donijelo mir njihovom odnosu. Šalio se da neće fotografirati, svjestan rastućeg trbuha i ne želi skretati pozornost na to.

Ognjen i Mina su već planirali ekskluzivno destinacijsko vjenčanje koje će biti privatno i daleko od očiju javnosti, na kojem će prisustvovati samo nekoliko odabranih gostiju. Što se tiče spola djeteta, Ognjen je otkrio: “Spol je poznat, ali trenutačno oklijevam s otkrivanjem. Treba mi još malo vremena da budem potpuno siguran. No, najvažnije je da je beba živa i zdrava.” Nedavno je Ognjen putem Instagrama odgovarao na pitanja svojih obožavatelja te je izrazio radost što će dobiti kćerku. S blagim osmijehom je sugerirao da bi možda početkom sljedeće godine njihov dom mogao ugostiti djevojčicu, ostavljajući mnoge da nagađaju o budućem dolasku novog člana u njihovu obitelj.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here