Ponovo je pod znak pitanja stavljen odnos Marka JariĆA i Adrijane Lime , a sve nakon što je manekenka načinila potez koji bi mogao da ga ugrouzi . Naime , ona je se odlučila da proda vilu u Majamiju u kojoj je živela sa Markom , pa je se sa ćerkama i novom bebom preselila u kuću u Los Angelesu , t eu kojoj živi sa izabranikom Andreom Čemersom , a koji je poznati srpski košarkaš , a koji će ubuduće morati hiljadama kilometara da putuje kakko bi se video sa naslednicama.

Zasiguno će odnos manekenke i Jarića da bude promenjen jer je se ona odlučila na prodaju ove nekretnine , a koju je prodala za 40 miliona dolara . Naime , deo je uložila u kupovinu nove vile , smeštene u Los Anđelesu, a ona je koštala 12,4 miliona dolara. Do preseljenja je došlo prirodno, budući da je 28. avgusta na svet donela sina, koji je kruna njene emotivne veze s filmskim producentom čiji je posao usko vezan za “Grad anđela”. Inače , ni ćerke se nisu protivile preseljenju , te je se porodica nedavno uselila u novu vilu u Bent vudu . Naime , prostrana kuća ima 5 spavaćih soba sa istim brojem kupatila, veliku dnevnu sobu, prostoriju za zabavu s bilijarom i pikadom, bioskopsku prostoriju, teretanu i veliki bazen u dvorištu. Devojčice Valentina i Sijena, koje su oduševljene dolaskom mlađeg brata u porodicu, pristale su na preseljenje bez problema, ali je njihov otac zbog ovog poteza Lime gotovo očajan.

Inače , kada je došlo d0o selidbe , Adrijanin bivši suprug je se požalio prijateljima , te rekao da ne zna štabudućnost nosi , kao i da je to jak udarac za njega , a koji je inače jako vezan za ćerke,te ne zna kako će se sa bivšom ženom ubuduće dogovarati oko viđanja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here