Maja Bjelogrlić, supruga poznatog glumca Dragana Bjelogrlića, nedavno je nastupila na premijeri predstave “Bolest mladosti” bez svog supruga. Dok su fotografi uspjeli snimiti Maju, nije jasno je li Dragan ovaj put namjerno izbjegao prisustvo fotografa ili je bio odsutan zbog svojih profesionalnih obveza, posebno promocije svog najnovijeg filma “Čuvari formule”.

Maja Bjelogrlić je na premijeri nosila izvanredan crno-bijeli ansambl koji je savršeno istaknuo njezinu pojavu. Kombinacija je uključivala bermude i bijelu košulju, klasične odjevne komade koje je nosila s izvanrednom elegancijom. Njezin izbor nakita dodao je dodatnu notu sofisticiranosti njezinom izgledu, a šminka i frizura bili su pažljivo odabrani kako bi istakli njezine crte lica na najbolji način. Očito je da Maja Bjelogrlić ima besprijekoran osjećaj za modu i stil, što se pokazalo na premijeri predstave.

Također, na premijeri je viđena i glumica Tamara Dragičević u društvu Maje Bjelogrlić. Tamara je došla kako bi pružila podršku svom suprugu i također je bliska prijateljica Draganove i Majine ćerke Mie. Ovo svjedoči o snažnom prijateljstvu koje prevazilazi profesionalne veze njihovih supružnika. Dragan i Maja Bjelogrlić su poznat umjetnički par u Srbiji i imaju ćerku Miu. Iako je njihov brak privukao pažnju javnosti, par je uspio sačuvati svoju privatnost i izbjegavati medijsku pažnju prema svojoj porodici. Dragan je poznati glumac s bogatom karijerom, dok Maja često privlači pažnju javnosti svojim izgledom i prisustvom na društvenim događajima. Njihova popularnost u Srbiji stekla je mnogo obožavatelja.

Biti poznat i hvaljen među ljudima nije loša stvar ali često sa sobom nosi neke loše i teške situacije. Ko god može sačuvati privatnost od poznatih osoba bolje da je sačuva jer sve što je iznešeno u vezi porodice, prijatelja i drugih stvari kad tad dođe na naplatu. Ljudi iskoriste te privatne stvari u loše svrhe.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here