U nastavku dnaašnjeg članak dotaći ćemo se jedne teme , a za koju ne sumnjamo da će da vam se svidii , odnosno da privuče vašu pažnju . Naime , u narodu postoji verovanje , da ako je mačka stigla u vašu kuću , te ne ćeli da izađe iz nje , može d pokazuje da se blići neka nevolja , kao i da hje došla ona da ih otera . Naime , u mnogim narodima maćka koja je došla sama u kuću donosi neke prosperitete i sreću , ali i da vas štiti od nefatiivnih vibracija s vana.

Dakle , u raznim kulturama postoji više značenja i simbola vezanih za dolazak mački: 1. U Indiji su verovali da će, ako vam u kuću dođe nečija mačka, uskoro biti venčanje ili vas čeka proširenje porodice. 2. Osoba koju je ova životinja izabrala za vlasnika uskoro može očekivati srećne promene u životu. 3. Smatralo se da usvojeno mače štiti porodicu od nepovoljne energije.

4. Kada dođe trudna mačka na kućni prag to je test i dobar znak, a ona neće doći u domu kojem vlada energetski haor, već ih privlači mesta koja zrače pozitivnom energijom. Njneo pojavljivanje na kućnom pragu ukazuje na to da vas čekaju sreća, uspeh i blagostanje, a posebno ako se pobbrinete za njene mačićen (preuzmete brigu ili udomite kod nekoga).5. Mačka koja se pojavi na kućnom pragu sa mačićima predstavlja poboljšanje finansijske situacije i obilje. Da bi se ovaj predznak ostvario, svi mačići moraju biti stavljeni u dobre ruke, a jedan možete zadržati za sebe. 6. Mačka koja zaluta u kuću usamljene osobe može ukazivati na skoriji susret sa srodnom dušom, ali i napredovanje u karijeri za one koji su započeli novi posao. Koje je vaše mišljenje o ovome?

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here