Nedavno je Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića, dala intervju medijima u kojem je govorila o svojoj obitelji i životu. Istaknula je da ju je sin Aleksandar potpuno promijenio i da je ljubav prema njenom mužu Đorđu podigla na višu razinu. Na pitanje o mogućem proširenju obitelji, Veselinov je ostala zagonetna.

Saška je podijelila sjećanja na njihovo ljetovanje u Grčkoj s kćerkom i porodicom te je napomenula da su se tijekom tog putovanja njene sestre zaručile. Posebno je naglasila prekrasan zalazak sunca na brodu koji će joj zauvijek ostati u sjećanju. Nakon Grčke, obitelj je otputovala u Crnu Goru gdje su proveli mjesec dana. Tijekom tog vremena, roditelji su naizmjence pomagali oko skrbi za sina Aleksandra.

Saška je izrazila svoje čuđenje prema ženama koje tvrde da njihovi supružnici ne pomažu oko djeteta i istaknula da ne može razumjeti kako ulaze u veze koje ne uključuju zajedničke odgovornosti prema potomstvu. Ona i Đorđe su se veselili dolasku svog sina Aleksandra i zajedno obavljaju sve poslove vezane uz njegovu brigu. Smatra da je to uobičajeno i instinktivno ponašanje.

Kad je riječ o mogućem proširenju obitelji, Saška je istaknula svoju duboku vezu s Aleksandrom i njihovu međusobnu ljubav. Iako bi bila sretna ako bi se obitelj proširila u budućnosti, ističe da ne žuri i da živi korak po korak. Posebno cijeni autentično i trajno prijateljstvo koje je izgradila sa svojim suprugom Đorđem, a smatra da će to biti odlična osnova za brigu o djetetu u godinama koje dolaze. Saška i Đorđe su slični, ali imaju i razlike u svojim osobnostima, što obogaćuje njihovu vezu. Otkrila je i da su oboje hedonisti koji uživaju u iznenađenjima koja si priređuju i da je najvažnije što imaju jedno drugo na koje se uvijek mogu osloniti. Na kraju, naglasila je da svakim danom uče i razvijaju se u svojoj vezi i da je njihovo prijateljstvo temelj za sretan obiteljski život.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here