Monika Beluči je glumica koja se smatra najljepšom ženom na svijetu i posebno njezinim obožavateljima cijene što je odlučila da stari prirodno , te da se ne pdvrgava nikakvim estetskim zahvatima. Monika je ušla u šestu deceniju života , ali još uvijek izgleda zanosno , kao i u svojoj mladosti .

 

 

Naime , poznato je da se Monika razvela od svog supruga Vensana ,poznatog holivudskog glumca i da joj je razvod veoma teško pao. Ipak odlučila je da nastavi sa svojim životom , i ponovo pronađe sreću . U braku je bila 14 godina i ima dvije kćerke Devu i Leoni , a par je pokušao da spasi svoj bra , ipak nisu uspjeli u tome . Naime , oni također nikada isu u javnost iznijeli razloge zbog kojih ne žive više zajedno. Monika je u jednom interviju reka , kako smatra da je suludo da od svog partneratraži da jj bude vjeran , ako je ona odsutna dva mjeseca od kuće , pa su mnogi pomislili da je razlog razvoda njegova prevara.

 

 

Vensan je nakon razvoda stupio u vezu sa manekenkom Tinom Kunakikoja je tada imala samo 18.godina. Naime , on je nju upoznao na Ibici , i odmah je izgubio glavu za njom . Par je dobio kćerku koju su nazvali Amazoni , ali su se vrlo brzo rastali , jer je Tina bila željna izlazaka i provoda , a Vensan ju je u tome spriječavao . On je obrisao sve njihove zajedničke slike sa svog Instagram naoga , i navodno već neko vrijeme ne žive zajedno. Monikini obožavaoci su svojevremeno komentarisali da je upravo karma , to što se Vensonu desilo sa brakom .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here