Rođena 1972. u Zagrebu, Nina Badrić je poznata hrvatska pop pjevačica i dobitnica više nagrada Porin. Njen talent za glazbu prepoznat je i izvan granica Hrvatske, što je čini jednom od najuspješnijih glazbenica u zemlji. Na njenom putu do uspjeha ključnu ulogu odigrao je pokojni Dino Dvornik, kojeg Nina izuzetno cijeni zbog podrške koju joj je pružao. Jedan nezaboravan trenutak dogodio se dok je Nina radila u butiku i opušteno pjevušila uz radio. Neočekivano je Dino Dvornik ušetao kroz vrata i zatražio od Nine da otpjeva istu pjesmu bez pratnje. Dino je bio duboko impresioniran njenim talentom i već sljedećeg dana ju je odveo u nekoliko zagrebačkih diskografskih kuća. Unatoč mnogim uspjesima u glazbenoj industriji, Nina smatra da je njena najveća sreća u ljubavi svoja obitelj.

Prema Nininim riječima, majčinstvo je najljepši aspekt života žene. Ona vjeruje da majčinstvo obuhvaća sve njene snove, težnje i ostvarenja. Međutim, unatoč želji, Nina nije uspjela ostvariti svoju želju da postane majka. Iako osjeća tu prazninu, Nina ne gubi nadu i ostaje pozitivna.

Kao utjehu, ona se oslanja na svoje najbliže, bliske prijatelje, ali prije svega na glazbu koju smatra svojim najboljim izlječenjem. Njen izvanredan vokalni talent osvojio je srca publike diljem Balkana, dok ona nastavlja nizati hitove na vrhu glazbenih ljestvica. Nedavno je obradovala svoje obožavatelje zanosnim duetom s Petrom Grašom. Nakon prvog susreta s tom pjesmom, postala je muza ljubavnih pjesama i donijela pozitivne promjene u Nininom životu.

Dok se upušta u nove nastupe i projekte, Nina isto tako svjesno uživa u malim, ali značajnim radostima na emocionalnoj razini. Nedavno je podijelila fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj je pokazala svog novog psećeg prijatelja, koga je s ljubavlju nazvala Toto. U opisu fotografije, na šaljiv način je napisala da se pita tko tu zapravo koga vodi – da li ona psa ili njen krzneni prijatelj Toto nju.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here