Rijaliti učesnica Anđela Đuričić je svojim ponašanjem u Zadruzi šokirala sve gledaoce. Mučne svađe , seksualni odnosi koje ima sa bivšim robijašem Zvezdanom Slavinićem , sve njeni roditelji pored mih ekrana gledaju , te su do sada stavili do znanja kakvo mišljenje imaju o cjelokupnoj situaciji.

 

 

Naime , Anđelini roditelji su vidno ogorčeni zbog kćerkinog ponašanja , pa joj zbog toga nisu poslali ni čestitku , a ni poklone za Vaskrs, iako ih je nebrojeno puta zamolila za to.Kada je Anđela shvatila da ništa nije dobila od roditelja kao ni od seste bila je vidno nervozna. Anđela je očigledno zaboravila kako je izjavila da će okrenuti leđa roditeljima ukoliko ne budu podržali njenu vezu sa Zvezdanom Slavinićem.

 

 

Međutim desilo se ono od čega je strahovala , a to je da neće dobiti ni čestitku za Vaskrs, tako je i bilo. Anđela je jedne prilike istakla da ako dobije čestitku znat će da su roditelji uz nju , a kako čestitke nije bilo sada je svjesna da roditelji ne podržavaju njeno ponašanje u rijalitiju. Naime , Anđela je dodala da joj je Zvezdanova i njena sreća najbitnija , pa je stavlja ispred svega , te je nastavila sa Zvezdanom bez obzira na njihove riječi , jer ne želi da baci u vodu sve ovo što gradi sa Zvezdanom , te je dodala da je komentari sugrađana ne zanimaju , i da svaki normalan roditelj žrli da vidi srećno i nasmijano dijete . Pa tako će i oni pristati kada vide da je sećna sa Zvezdanom.Anđela je rekla da je zbog Zvezdana drugačija osoba , da je mnogo više žensko nego ranije , te da je zbog toga dobila nadimak Helga.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here