Zlatan Ibrahimović nedavno je posjetio Beograd i ponovno se zaljubio u tu destinaciju. Tijekom svog boravka, poznati nogometaš odlučio je izići u grad s prijateljima te su posjetili lokalni bar. Ta odluka privukla je pažnju svih prisutnih, a čak i Marija Petković, bivša supruga Matije Kežmana, fotografirala se s njim i podijelila trenutak na društvenim mrežama. Pjevačica Ivana Bojanović također je imala priliku zabilježiti nezaboravan trenutak s Ibrahimovićem, dok mu je Acko Petrović pjevao njegove omiljene pjesme.

Unatoč želji da se dobro zabavi, Ibra nije mogao u potpunosti uživati zbog dugog reda ljudi koji su željeli slikati s njim u kafani. Sve te fotografije i videi brzo su se proširili društvenim mrežama, a prema riječima svjedoka, djevojke su se natjecale tko će prva doći do njega. Izgledalo je kao da je Ibrahimović bio središnja figura u cijelom baru, a svi su se žurili fotografirati s njim.

Nedavno je Zlatan Ibrahimović donio tešku odluku o povlačenju iz nogometa, što je duboko ražalostilo njegove mnogobrojne obožavatelje. Međutim, nakon što je odlučio ne produžiti ugovor s Milanom, Ibrahimović je sada izjavio da postoji mogućnost povratka u nogomet, barem prema njegovim riječima. Iako ne osjeća trenutačnu hitnost, budućnost ostaje neizvjesna. Nedavno je izjavio da se za mjesec dana može ponovno priključiti treninzima Milana.

Bitno je napomenuti da je Ibrahimović te izjave dao na opušten način. Zahvalio je svima koji ga žele ponovno vidjeti u Milanu, čak i ako to znači ulogu menadžera. Milan će uvijek imati posebno mjesto u njegovom srcu, a podrška navijača služi mu kao izvor motivacije. Podsjetimo, Ibrahimović je započeo karijeru u Malmöu 1999. godine, a igrao je za mnoge velike klubove prije nego što se vratio na San Siro 2020. godine.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here