Sa zadovoljstvom vam otkrivam niz ekskluzivnih uvida u zagonetnu Jelenu Karleušu, koji su do sada ostali skriveni od javnosti. Sa izuzetnom karijerom dugom tri decenije, Jelena Karleuša nikako nije početnik u svom zanatu. Od samog početka njenog putovanja, njena neuporediva privlačnost i magnetni šarm bez napora su hipnotizirali publiku, ne ostavljajući prostora sumnji da će se brzo popeti na ešalone zvijezda. Tokom godina, ona je nepokolebljivo zadržala svoju poziciju na vrhuncu popularnosti, graciozno upravljajući burnim plimama industrije.

 

Da li biste vjerovali da ja, na primjer, posjedujem neobjašnjivu averziju prema saharinskom uživanju u slatkišima? Sa velikim ponosom vas obaveštavam da sam najmlađa osoba u Srbiji kojoj je postavljena zvanično zabeležena dijagnoza migrene. Štaviše, od najveće je važnosti da je moj intelekt sa samo 11 godina bio pomno procijenjen i odlučan da pređe izvanrednu granicu od 150. Da li ste znali da me, prema istraživanju iz 2005. godine, srpsko stanovništvo smatra sa dubokim prezirom, prevazilazeći čak i sentiment prema istaknutim ličnostima kao što su Slobodan Milošević, Hašim Tači i Medlin Olbrajt?

 

 

Nadalje, gajim nepokolebljivo divljenje prema bijeloj i crnoj boji, kao i prema ukusnom mladom luku i praziluku. Nažalost, rijetko se upuštam u značajan kontakt očima s drugima. Tokom tog perioda, ni Madona ni Lepa Brena nisu zadovoljile moje umetničke aspiracije.

 

 

 

Bitno je naglasiti da sam daleko od lažne figure koja eksploatiše industriju zabave. Pogrešna percepcija koju drugi drže o meni ne može biti dalje od istine. Kada se suočila s onima koji su gajili nesklonost prema njoj, iskreno je priznala: Na kraju sam shvatila da je susret s neprijateljstvom unutar ove profesije inherentan aspekt mog bića, onaj koji odstupa od norme. U ovom zadivljujućem području, čovjek se mora prilagoditi i umanjiti do te mjere da čak i kada se suoči s uvredom, odgovori nepokolebljivom ravnotežom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here