Milan Milošević je u Zadruzi imao ključnu ulogu kao provodnik informacija iz spoljnog sveta. Kao cijenjeni voditelj rijalitija “Zadruga” već duže vrijeme, vrijedi napomenuti da su pojedini pojedinci svjedočili o nelagodnosti i nelagodnosti koje su učesnici doživljavali u njegovom prisustvu. Tokom vremena, Milan Milošević je negovao čvrst i plodan partnerski odnos sa Milicom i Željkom Mitrovićem, cenjenim vlasnicima Pink TV.

 

 

Shodno tome, vijest o njegovom odlasku iz ružičastog carstva prije nekoliko mjeseci ostavila je mnoge u stanju šoka. Međutim, ono što se dogodilo bilo je potpuno neočekivano i začudilo je Milicu i Željka. Milan Milošević je gajio duboku ogorčenost prema njima i odlučio je da izrazi svoje nezadovoljstvo na način koji ih je potpuno iznenadio.

 

 

Reči koje je izgovorio bile su toliko nepredviđene da su Milicu i Željka ostavile zbunjene, željne odgovora. Zanimljivo je da su i čelnici Pinka i sam Milan odlučili da ne otkrivaju razloge ovog iznenadnog raskida njihovog partnerstva. Oni su samo nagovještavali prijateljski rastanak, lišen bilo kakvih sukoba ili žestokih razmjena. Ovaj nedostatak transparentnosti samo je dodao enigmu i intrigu oko njihovog razdvajanja. Nedavno je na videlo izašao pravi motiv naglog odlaska Milana Miloševića sa Pinka. Čini se da je to povezano sa otkrićem Mensura Ajdarpašića tokom razgovora sa Janjušem.

 

 

Mensur je otkrio da je Milan, koji je ranije bio na istaknutom položaju u Zadruzi, odgovoran za širenje vanjskih informacija njihovoj grupi. Obim uticaja Milana Miloševića na mene bio je izuzetno značajan, jer je Mensur primetio da je bez napora prenosio informacije direktno gledaocima. Vrijedi napomenuti da se uključivanje eksternih informacija u rijaliti program smatra teškim prijestupom, pa se ne može odbaciti mogućnost da je Milošević snosio posljedice zbog nepoštovanja Miličinih i Željkovih uputstava.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here