Karijera i privatni život popularne pevačice Viki Miljković postali su predmet pažnje i interesovanja javnosti otkako je postala članica žirija u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”. Mnogo toga je otkriveno i izneto u javnost što se tiče njenog odnosa s harmonikašem Tašketom, a posebno je intrigantan početak njihove veze.

Medijima je posebno bilo zanimljivo to što je Taške imao jedan brak iza sebe i ćerku pre nego što se upustio u vezu sa Viki. Ova veza bila je pod lupom javnosti, a mnogo se spekulisalo o odnosu između Viki i Tašketa, kao i o Tašketovoj prethodnoj supruzi.

Godinama su se širile priče i glasine o harmonikaševom privatnom životu, a pojedine stare fotografije koje su dospele na društvene mreže podstakle su još više spekulacija. Posebno jedna fotografija privukla je pažnju javnosti, na kojoj je tadašnji izgled Dragana Taškovića Tašketa. Na toj slici Taške ima kosu, iako ne mnogo gustu, i gotovo da ne liči na sebe. Za mnoge je bio iznenađenje videti kako je izgledao u mladosti s obzirom na to da je danas poznat po svom bezdlakom izgledu.

Odnos između Viki i Tašketa pratio je i njegovu ćerku iz prvog braka, što je dodatno pobudilo interesovanje medija i javnosti. Ipak, oboje su uspeli da se nose s pažnjom javnosti i da održe svoju vezu, a Viki je svojim prisustvom u žiriju “Zvezde Granda” postala i omiljena članica tog popularnog muzičkog takmičenja. Iako su mediji često bili fokusirani na njihov privatni život, Viki i Taške su uspeli da sačuvaju svoju vezu i nastave s uspešnim profesionalnim karijerama. Njihov odnos je pokazao da se ljubav i podrška mogu izboriti protiv medijske pažnje i spekulacija. Viki Miljković i Taške ostaju omiljeni među fanovima, a njihova veza je primer da ljubav ne poznaje granice i prepreke.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here